Graag een geil sexafspraakje snel

sexafspraakjeIk wil graag een geil sexafspraakje Heel vrijblijvend laat me dat direct duidelijk zeggen. Dus me op geen enkele mogelijke manier binden. En ik ga niet zeggen dat dit de ideale plek is om een sexpartner te leren kennen, maar zou ik anders iemand in de supermarkt moeten aanspreken of zo? Dat werkt toch niet? Of misschien ook wel, maar ik ga dat dus echt niet proberen. Kunnen we snel iets organiseren waarbij dan ook wel zal blijken of het iets wordt of niet? Houd een beetje van dingen die duidelijk zijn namelijk. Bij zo’n sexafspraakje wilde ik eigenlijk een paar dingen doen als er een klik is. Allereerst lekker als een cowgirl op je harde pik rijden. Neem aan dat je dat geen bezwaar vindt? En verder heel intens op je harde pik zuigen, waarbij ik iedere keer zal stoppen als je dreigt klaar te komen. Denk je dat ik je op tijd zal weten af te remmen? Verder vind ik het geil om een vibratorshowtje op te voeren waarna jij de rol van mijn vibrator overneemt en je pik diep in me steekt. Hoe lijkt je dit? Mag ik je domineren? Want dominant ben ik zeker. En zoals je ziet houd ik erg van variatie in bed.

Hoe is dat bij jou? Of laat je dat van je sexpartner ook een beetje afhangen? Ik moet je zeggen dat ik alles wel wil doen, maar dat ik echt niet doe met dieren, kinderen of met poepsex. Plassex wil ik niet uitsluiten, maar heb dat nooit gedaan en eigenlijk is het ook niet waar ik nu het meeste naar verlang. En als ik het doe, dan wil ik over jou heen kunnen plassen. Want zoals gezegd heb ik een dominante inslag en zou een ander nooit over mij heen laten plassen. Goed, hoe gaan we nu verder met dat sexafspraakje? En graag niet reageren als je niet zeker bent of als je denkt te weinig tijd tussen nu een week te hebben. In alle andere gevallen mag ik toch aannemen dat we een geweldig sexafspraakje zullen gaan beleven met elkaar?

Graag een geil sexafspraakje snel
Graag een geil sexafspraakje snel

Gratis hoer
Logo