Een neukrelatie lijkt me handig

neukrelatieEen neukrelatie lijkt me handig, omdat ik vaak thuis alleen zit en me dan eindeloos verveel en soms wat ga vingeren als ik opgewonden ben. Terwijl ik toch denk dat een man op dat moment meer te bieden heeft dan mijn vingers. Maar toch wil ik het alleen bij een neukrelatie houden, want een echte relatie, daar heb ik niet zoveel behoefte aan.

Misschien ook omdat ik best wel druk ben en verder kleinbehuisd. Wil niets uitsluiten natuurlijk, maar op dit moment gaat het me uitsluitend om de sex en ik wil dan ook heel duidelijk daarover zijn en zeker geen verkeerde verwachtingen scheppen, begrijp je? Zouden we misschien een beetje kunnen aftasten dan als jij er ook voor voelt? Ik heb een aantal jaar geleden ook een neukrelatie gehad en dat leek heel goed te gaan, totdat de man in kwestie me echt ging stalken. Een aantal keer per dag belde hij me ook op mijn kantoornummer en op een zeker moment was ik op het toilet en kreeg hij zelfs mijn baas aan de lijn. Dat is dus echt wat ik nu wil voorkomen: wil een man die liefde en sex in zijn gedachten goed van elkaar kan scheiden en die bij wijze van spreken zal zweren mij nooit lastig te vallen buiten onze neukrelatie om. Verder graag een hygiƫnische man die vol met creativiteit zit om echt vernieuwende en geile dingen te doen, dingen die mijn vingers nooit in hun eentje zouden kunnen! Sta je overigens ook open voor anaal? Ik heb er zelf nog geen ervaring mee, maar heb er veel geile dingen over gehoord.

Mocht er een goed vertrouwen binnen een lekkere neukrelatie zijn, dan is het toch hopelijk bespreekbaar? Want ik ben uiteindelijk toch wel heel nieuwsgierig hoe dat zal zijn. Ben er volgens mij nog best wel heel strak, of gaat dat soms anders worden nadat jij lekker diep in mijn kontje hebt gezeten? Laat me alles wat je lekker en fijn vind dus gerust weten, zodat we ons binnen een geile neukrelatie echt op geen enkel moment zullen vervelen. Is dat dan afgesproken?

Een neukrelatie lijkt me handig
Een neukrelatie lijkt me handig

Gratis hoer
Logo