Vind jij mijn blote tieten mooi?

blote-tietenVind jij mijn blote tieten mooi? Ik ben me hele leven best heel erg onzeker geweest over me borsten. Ik zal maar eerlijk zijn ik heb er wat aan laten doen aan me blote tieten. Er zijn altijd mannen die het niet mooi vinden als een vrouw er wat aan laat doen maar het heeft me toch zeker zelf wel op een goede manier geholpen om beter in het leven te gaan staan. Me het zelfvertrouwen gegeven dat ik me hief durf aan te melden. Hup me foto met me blote tieten en me op die manier ook gewoon kwetsbaar opstellen. Natuurlijk ben ik hier niet alleen maar om aan je te vragen of je me blote tieten mooi vind. Ik wil eigenlijk veel meer dan dat alleen. Ik wil iemand die gezellig langs komt en sex met me komt hebben om het maar even plat te zeggen.

Alleen ik heb nog een geheimpje die ik jullie moet vertellen. Ik ben nog maagd. Ik durfde nooit me borsten te laten zien dus nu ben ik zover. Ik ben er klaar voor dat ik eindelijk op dit moment kan komen dat iemand me met trots kan zien en met me mooie blote tieten. Verder moeten we gewoon even kijken hoe we die invulling geven. We kunnen natuurlijk doen wat wij willen. Niks moet en alles mag vind ik. Zou het dan ook wel heel leuk vinden als we samen de hele nacht kunnen door brengen en dan ook in de ochtend lekker samen wakker worden. Dan word je wakker kijkend naar me blote tieten en misschien nog wel meer dan dat alleen hihi. Zie het al voor me hoe we wakker worden en dan meteen eigenlijk alweer geil zijn. Dat is toch een super idee. Ook als we geen haast hebben en lekker lang kunnen blijven liggen. Dat is toch niet iets wat je alleen vaak doet dus vandaar ook mijn voorstel. Ik hoop dat ik een beetje in de smaak val bij een leuke man en dat je snel langs komt. Dus vind jij mijn blote tieten mooi? Kusjes Amanda

Vind jij mijn blote tieten mooi?
Vind jij mijn blote tieten mooi?

Gratis hoer
Logo